Första mobil-bloggande

Fast det är inte så kul det jag tänkte berätta.. Jag hade vart ute en sväng och var påväg hem. Precis när jag kommer till min gata märker jag ett riktigt stort, asså jävligt stort rökmoln uppifrån berget. Jag och Elin går dit och märker hur det verkligen storbrinner ( kan man säga så?) och det var verkligen helt sjukt! Minst 3 brandbilar, ambulanser och poliser överallt! Till slut var vi ju tvungna att gå hem men tror nästan att det kommer ta hela natten att släcka alltså! Vi såg en liten tant på en bår men hon verkade "bara" vara i chocktillstånd.


OH NO THE SCHOOL STARTS TOMORROW!!

Ha! Not for me suckers!!
Nej för mig är det ju jättelångt dit, hela 2 dagar! 
Jag har fått en iphone, på tal om lingongrova. Det var en mening som jag aldrig trodde att jag skulle få uttala. Hur ska det här gå egentligen? Jag får typ klistra fast den på handen, så kanske den håller sig oskadad.
Den sensaste tiden av sommaren har jag haft fullt upp med att leka målare med Elin. Tjänat lite extra pengar till onödigheter. 

Nej vaddå stora byxor? Jag fick låna min styvpappas, cirka XXL i storlek.

nej men tjenare

Alltså ursäkta för dålig uppdatering men va fasen man har ju aldrig tid! 
jag har ju inte ens lagt upp bilder från Varberg! Shame on me. De kommer nog komma lite i taget. 
Här är i alla fall en som jag inte märkte hur superlativ den var ( det mest invecklade ordet jag kom på nu) förän jag såg den i datan.
Denises future husband:
Gjorde den här så hon kan ha den som bakgrundsbild så nu sitter hon och dregglar överallt.
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu