En DÖD Elin

I did it! Idag var det tredje delen av klassikern som vi har i skolan, och vi skulle då åka 2 mils längdskidor. Så jag ligger just nu i soffan efter att ha åkt upp och ner i massa backar och kan inte röra mig alls, känns som jag gick upp 20 kg plus att jag har ont precis överallt. Men jag ska inte klaga! Jag klarade det, och är jättenöjd!

Min skidåkar-frukost imorse:


Nybörjare

Okej hallå hela bunten!


inlägget nedanför var mitt första som inkluderade bilder. Så det blev inte så mycket text. Men den kommer nu istället. De här bilderna är 2 av många som vi tog när vi var på "jul på Liseberg". Vi blev nästan filmstjärnor! Japp vi satt i publiken typ längst bak till vänster på programmet " JulLotta på Liseberg": Så nu är vi kändisar. Autografer skickas på beställning. Det här var en grymt bra dag med min kära väninna Elin Ekholm! Vi spelade bara bort 70000 på godishjul men det hör ju till! Vi vann ju också såklart! Jag vann en *stjärnvinst* på 2 kilo Twister! och Elin vann jag vet inte hur många juleskum! Så helt lyckad dag helt enkelt!


 Kramisar!

Liseberg


It´s Friday!

Heeej allihopa! Sorry sorry för att det har vart dåligt med uplägg! men jag och Elin har vart två sjuklingar och legat i sängen och haft allmänt tråkigt... Men nu så kom det en förklaring där iallafall. Idag efter skolan drog vi två ner på stan och shoppa loss! Ja, vi köpte en födelsedagspresent, en värmespray och 2 klubbor. Tillsammans men vi hade superskoj iallafall! Det var ju sällskapet som räknades! Nu måste jag sova för att imorogn ska jag göra ett nytt försök med det här att shoppa, med lilla pappsen. Måste seriöst bli bättre på det här med bilder men min egna dator är på verkstan men snart så! Byeeee

Veckans superviktiga visdom

Igår hade vi en sån där lagom chill dag med en håltimma på 2 timmar, så det blir väl 2 håltimmar då.. men ja iallafall. Jag och min supervän Mynta spankulerade iväg till stan och köpte varsin varm choklad på lilla blå. Den var bara underbar! Men det var inte det jag skulle skriva om. Nej det var såhär att jag har hört att man ska byta mascara varje månad... Jag ligger en sådär 4 månader efter eller nått känns det som. Så jag passade på att kila in på Lindex och uppgradera mig med en ny, En sån där " åh köp den här! Det är massa bra för dina ögon!" eller ja ni förstår hoppas jag. Iallafall så var den vattenfast och det tyckte jag passa bra så man slipper komma till skolan som värsta star trek monstret. Men nu här på kvällen när jag skulle ta bort mitt fina bra för ögonen sminkimojjs så gick inte det så bra, men då googla jag och såg att man skulle använda Olivolja! Det kanske hela världen visste om, men det är iallafall något nytt för mej. Så det får bli veckans visdom. Tack o hej <3

Seth Cohen

Veckans krullidull är minsann den underbara Adam Brody! Hans klockrena kommentarer! Love it! buss ock kran, Sean Banan

Pingishelg

Hellu! Sitter här med kemiboken and just chillin', dock fattar jag fortfarande inte varför man måste kunna hur många protoner, elektroner och elektronskal ett ämne har, liksom vem bryr sig? Har faktiskt inga funderingar på att bli kemist!
Har iallafall (både jag och Erika, och våra kära lagkompisar) haft en bra helg med nästan bara pingisspel. Resultatet behöver vi inte ta upp, men kul hade vi!

Några bilder från "lunchrasten" på Wokstugan, fortfarande mätt..


Godnatt

Jag är en filisof. Dagens filisofi handlar om ämnet att hälsa och säga adjö. Man brukar ju säga "Goddag" eller "Godkväll" när man träffar folk. (Iallafall lite äldre humans) men varför säger man inte då "godnatt" som en hälsningsfras? Det gör iallafall inte jag, men kanske blir något att börja med. Nu ska jag sova. Sweet Dreams!

Mobiluppladdning: Bakning på hög nivå!


Söndagshumor

Haha, gamla men fortfarande kul!

"Publiken heter Elin, and I wanna do Elin!"
"Det känns som att du lägger ord i mun på mig.."




"Om jag kommer in? Jag kommer knappt ut!"



God kväll!

Hello there!
Såg att Erika hade tagit sig äran att skriva det allra första inlägget, så jag tänkte inte vara sämre!
Nu sitter antagligen hon på bion och skrattar till Stig-Helmer, och jag har suttit och trixat och fixat med våran grymt snygga header en stund nu, och nu får den faktiskt duga så länge.

Nä, nu ska jag börja dra mig mot soffan, bara 14 minuter kvar tills premiären av Gladiatorerna börjar! Jag och Erika funderade på att vara med, men hon umgås ju med Stig-Helmer istället.. Kanske lika bra att skippa det, så dom andra får en chans liksom.



10 minuter kvar nu, shit franska äpplen!

Ha en bra lördagskväll, för det ska jag ha med mina beffar.

9 minuter nu, herregud vad jag pratar... see you later, gladiator!

Hej Allihopa!

Dagens krullidull skulle jag vilja utnämna snyggingen Corbin Bleu. Han spelar Troy Boltons bästa vän Chad Danforth i High School Musical. Så söt med sina bruna lockar!

Ha det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu