Oh Happy Day...

Ny upptäckt av ett användbart ord: Suveränt.
Stentufft alltså!
Idag är en absolut grym dag! 


Busy week? Oh yes!

Efter en riktigt stressig och jobbig vecka med 4 prov, en teknikinlämning och en redovisning är det äntligen påsklov!

Imorgon blir det pingistävling hela dagen, och på söndag kilar jag iväg på andra äventyr, huuur bra? Life's good!



Bild från i tisdags, börjar bli lite fullt nu, dags att lägga av snart eller?


HAPPY

Hey, it's valentines day!

Na' just kidding! It's Påsklov!

Självklart firar vår no-lärare med ett fett prov inom kärnfysik såhär inför påsk. Efter mycket slit och plugg så tycker jag att det gick riktigt bra. Jag och Mynta blev lite halvgalna och sprang till statoil för att fira med drickyoghurt.

Lov, Liv, Löv

På träningen:
Fanny (10 åring) says: Hur gamla är ni?
Jag (tränare) says: Gissa!
Fanny: 37?
Jag:...


Snart är det Påsklov! Inte en vecka försent! Ska försöka hitta någon fin låt som man kan spela på piano. Lovet konmmer bli så bäst! Elin den dissar'n drar såklart iväg till andra sidan jordklotet. Eller ja Teneriffa men ändå, det är inte nära här iallafall. Jag själv ska sitt hemma som ett annat stud och försöka komma ikapp med alla 30 sidor i matteboken... 
Inviger iallafall lovet på ett grymt sätt med Glee-marathon och ca 7 liter Ben and Jerry's med två goa flickor vid namn Julia och Mynta. Har en svag känsla av att det kommer bli awesome!


Problems


Please stop all this "Hit Like if you..., Hit the like button..." at Facebook!

'Cause every time I do "Hit Like" my screan breakes...







Dagens outfit - bikini!

Så är det, har suttit ute och solat i bikini hela dagen, så underbart! Jag och brorsan satt och lyssnade på musik, samtidigt som vi fick årets första solbränna, hur härligt?!

Men nu har jag hur mycket plugg som helst att ta itu med, mindre kul.. så jag får väl sätta igång direkt.

Bild på grannens kisse som också ville vara med och sola


Finska fiskpinnar

svenska: Finland

engelska: Finland

tyska: Finnland

rumänska: Finlanda

swahili: Finland

afrikanska: Finland

azerbajdzjanska: Finlandiya

finska:
Suomi

alltid tyckt att de är lite annorlunda i Finland...


Inte min dag

Idag har vart en sån där dag som bara kan gå och dunsta. Jag har tappat allt jag har hållt i, spillt, skurit mig, bränt mig två gånger på samma lock, snubblat mitt i korridoren, kastat suddigum på oskyldigt folk, blivit bestulen på min mobil igen och tjuven har skickat sjuka sms till personer jag inte vill ha något att göra med, tappat mobilen typ 12 gånger så den dör lite då och då (vet inte om jag är redo för en iphone?) och jag har inte kunnat koncentrera mig på något mina vänner har pratat om. Härligt!

Have a nice day!
Because I won't!



Vart tog sommaren vägen?





Pluggis

Yes, plugga är det enda jag gör nu för tiden känns det som! Eller det enda jag tänker på att jag borde göra iallafall..
Nationellt prov i NO imorgon, och jag är såhäääääär nervös x100000.
Nä, jag får väl gå tillbaka till min kära fysikbok igen (tur att jag har lite toblerone som kan göra mig sällskap också, schhh!)

Ha en fin tisdag!


Fin studiedag!

Åh, så himla fint väder idag! Var ute och gick i nästan 2 timmar med Catrice förut, kunde inte ens ha min skinnjacka för det var så varmt!
Sitter ute just nu och solar och lyssnar på musik, ska snart ta tag i pluggandet, är det studiedag så är det..

Har tonat mitt hår också!
Ser dock mörkare ut på bilden, är mer rödbrunt i verkligheten.


TEENAGER POST

I want a person who comes into my life by accident and stay on purpose.

3 common lies from boys: I'm sorry, I love you, I won't hurt you
3 common lies from girls: I'm fine, I'm not mad at you, I don't love you.

Life is short. Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change.

Whenever you're bored, send this to a random number: I hid the body.

I rather be weird as f*ck, than be boring as hell.

never give up on something you really want. It's difficult to wait but more difficult to regret.

That akward moment when a package says "easy to open" and you end up using scissors, knife, hammer, gun and a lightsaber trying to open it.

Pretending to be happy when you're in pain is just an example of how strong you are as a person.

That akward moment when you talk to yourself and you start smiling like an idiot beacuse you're just so hilarious.

kan hålla på hur länge som helst! Men det orkar jag inte för jag har nationella i övermorgon och typ 70000 andra prov så

see yaa


  
gammal bild från konfaläger.


hej hopp

Idag är det söndag och det betyder att det är skola imorgon. Juuuust kidding! För att imorgon är det studiedag! whop whop! Kanske fira med att lära mig en ny truddelutt på pianot? På tisag ska jag till katedralskolan i skara på gymnasiebesök, kommer bli kanon tror jag! Jag kommer träffa min blivande klass och hänga där hela dagen, helchill! Fick brev från dem att jag ska skriva ett brev om mig själv... Borde kanske sätta igång med det nu.


Bara för att pingviner är söta


Mellisfestis

Jag satt nyss och studerade fysik och kom att tänka på melodifestivalen, (make sense huh?) den vann ju tuffa Loreen som jag tror ingen har missat. När hon skulle upp och ta emot sångfågeln från förra årets vinnare så var det Eric Saade. De kramades och var så där allmänt superglada, men tänk om Molly hade vunnit. Hon och Eric har ju ett förflutet, haha skulle velat se minerna på dem.
Igår var hela damlaget iväg i Herrljunga och ägde ut allt och alla. Nästan. Vi hade fått 300 kronor att äta för så då hade lagledaren bestämt att vi kör på pizza. Det slutade med att vi satt på ett litet café och åt macka. Några pensionärer satt brevid och beundrade oss för att vi hade elfsborgs färger på tröjorna. Det var ingen idé att försöka förklara att färgerna var mörkblå och gul. Men de var jättepratglada och berättade så gärna om sina kvitton och barnbarn som spelade handboll.
Avslutade dagen med i soffan framför Harry Potter och de vises sten.

Löv

En helt vanlig Fredag

Bara för att det är fredag och jag är hur trött som helst så stannar jag hemma ikväll och myser. Nu är det ju äntligen snö! Som jag har saknat den i en hel vecka... Var lite osäker om jag skulle klara mig ett år utan den!
Okej nej nu ljög jag, det är fult att ljuga, förlåt. Jag har hört härliga rykten om 15+ på Måndag! Dags att ta fram shortsen! Nästan. Idag har jag vart gelt galen tappade allt jag höll i. Mobilen gick i två delar och David rådde mig att tejpa... Eltejp fixar allt, "det som inte går att laga med eltejp är trasigt" löd min käre brors visdomsord idag. Jag var uppe i pingishallen förut för att träna till match imorgon med Elin och Ebba. Det första vi ser är en kille (14) pratar för sig själv: vad gör de här? Ja det undrade vi med när vi kommer in i hallen alla bord var borta. Helt puts väck. Skulle så gärna velat se våra miner men reaktionerna var: Elin kastar sig fram med mobilen; jag måste ta kort! Ebba; Kom vi går innan någon kommer! Fort! Jag: faller ihop och gapflabbar. Så det slutar med att vi går ner till stan och prövar kepsar på
inter sport. Vi gick in på Lindex och blev bortjagade av en sur tant som jobbade där.

Lyckad dag!

Stop Kony 2012

Jag tror knappast någon har missat "Stop Kony 2012". Och om ni har gjort det, så tycker jag att ni ska kolla på videon, den är 30 minuter lång och det är verkligen värt det!

Kolla och sprid, MAKE JOSEPH KONY FAMOUS:
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?feature=m-trends&v=Y4MnpzG5Sqc


Bild från idag på Nishto:


"Yey Monday"


Mohahaah det rimmade ju nästan!

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt fick bara en sån där fjång att jag ville blogga lite, så vad gör man? Får väl ta och berätta om min dag- det har vart en crazy sådan.
Startade med att jag inte kollade på klockan imorse så jag hamnade i skolan klockan 07.30 ( hur gick det till?)sen innan vår "hyperroliga" franska så satt jag och storlipa (samtidigt som jag gapflabba) åt en liten sjua som skällde ut folk för att hon skulle köpa en ny mobil (...). På so:n blev min mobil stulen av mina kära Sebastian och David som smsade lite härliga meddelanden till randomfolk. No vet jag inte riktigt vad som hände, kanske råkade slumra till där vid den spännande filmen om atomkärnor och värmepumpar. Matte var ju självklart superkul med den härliga Johanna som har lärt sig att man kan skriva så fina meddelanden till varandra på miniräknaren om man vänder på den bl.a: 531808. Firar sista lektionen med lite Orange County. Hemma gjorde jag lite mattetal duktig som jag var. Sedan ut och sprang en runda eller två. När jag skulle gå in så öppnas dörren och Elias och Victor kommer ut och tyckte att jag skulle hänga med dem också på en lite springtur- men nej de fick klara sig utan mej. Haha det var ju en lyckad dag och nu är jag sådär lagompigg och vet inte riktigt vad jag skriver så ursäkta för det då.
Jag ska nog ta och läsa lite fysik nu innan jag somnar eller kanske Harry Potter...

Kramisar på er alla

Love my Swenska <3





Bilden bjuder jag på alldeles gratis!


Weekend

Äntligen helg.
Hade en kanonfredag igår!
Började kvällen på Nouveau där vi var ca 30 tjejer som firade Stefanie som har fyllt år, grattis igen!♥ Blev god mat, musik och mycket skratt!
Sedan gick vi vidare till Terrassen där vi dansade loss hela kvällen! Mitt huvud dunkade och tjöt när jag kom hem, är hes, har ont i halsen och har träningsvärk idag, men who cares? Det var det värt, hade en superkväll!

Två dåliga mobilbilder från middagen:



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu