Tjenis Penis

Inte så mycket bloggande på ett tag men asså livet kom i mellan. 
Här kommer lite fler bilder från Hunnebo.

Cupcakes

Jag var helt galen inatt och somnade nådonstans runt fyra (damn you facebook). Solen började gå upp..
Så idag har jag sovit länge och vaknade av att kusinen var här och trallade en hemsk visa om och om igen. 
Dagen började nog inte riktigt förän vid 17.00 då jag märkte vad klockan var. Så då tog jag fram vispen och slängde ihop ett par cupcakes för första gången i mitt liv, ganska stolt ändå..
Imorgon fortsätter lovet med att jag drar till Varberg med Underbara vänner! 
Shit insåg att jag kommer vara utan internet i 4 dagar.. Kanske inte låter mycket men det är mer än vad man anar. Får se om jag överlever.. Men tar med kameran så kommer nog ha fullt upp ändå.

Back on Track!

Idag packade jag och Elin väskan för hemfärd från Hunnebostrand. Så roligt vi har haft det! Ska tillbaka om cirka 2 veckor och då packar vi ner Ebba också. 
Vi har tagit minst 700 bilder, minst! Sitter nu och bläddrar igenom alla, som jag sedan tänkte ladda upp här. Men jag tyckte att man kunde få se *bakom scenerna* eller något dylikt innan. För det blev ett antal fail-bilder också kan jag lova. Jag har minst 10 stycken där jag drar upp byxorna..
Bild 3: Erik fick syn på denna fina kulle upp i från berget vi va på. Vackert värre..
Får se om det kommer lite mer seriösa bilder imorgon! 
Nu blir det James Bond med mamma och syster.
Här kommer en låt också som har följt oss hela resan. Vi har gått runt som värsta coolingarna på gatorna och kunnat en mening av hela låten

HONEYBO

Igår blev vi lite galna så vi drog till hunnebostrand. Helgött är det här. Somnade vid 04.00 och sen åt vi glass till lunch men det mesta hamna i håret. Kolla vad snygga vi är: 
Elin har gått och blivit dvärg på äldre dar...
Nu kom vi orecis hem efter att ha suttit på en klippa och käkat pizza med David och Erik, helnajs! Kommer kanske några ytterst snygga bilder på dem imorgon. 
Godes Nattes!

RUN Forrest RUN

Shit vilken dag! Vaknade runt 12 någon gång och kom ner till en härlig frukost bestående av jordgubbar! Härligt härligt! Sedan vid 17 träffade jag Elin som jag inte träffat på år känns det som, i alla fall 3 veckor. Vi traskade upp till berget för en springtur men det blev ett riktigt äventyr. Eftersom vi inte träffats på ett tag gick munnen som en.. ångvält? Så vi märkte aldrig att vi inte sprang utan vi  gick på där i vildmarken utan att veta vart vi var. Plötslig märker jag att vi är tillbaka där vi började. 
Vi såg afrikanska spermier (aka grodyngel) i sjön också, så blev inget bad. På väg ner för berget lät konversationen ungefär såhä: blablablablaofta?!blablaellerhur!blabla "jag tvärstannar"... är det där en orm?..................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! 
meeeeeeeen vi överlevde!
 
Tänkte börja med en sån där "dagen/veckans låt" och vilken vore inte bättre att börja med än den jag blev tillägnad idag av den bästa Tove?  Fucking best song ever

Sista kvällen med jobbet

Fasen vilken grym kväll det var igår. Kommer sakna er alla körare. 

Så var det nu det här med Justin..

Asså nu ska ju Justin Bieber komma till Sverige för alla er som missat denna lilla nyhet.
Jag förstår mig bara inte på alla haters. Liksom de har aldrig träffat honom (antar jag?) och skriver sådana hemska saker om honom, redigerar bilder så att han ser död ut och kallar folk för hjältar som trakasserar honom, det är ju helt sjukt alltihop! Asså jag är ingen sån där "beliber"tjej som typ: OH MY GOD JUSTIN HAR KLIPPT TÅNAGLARNA! Jag svimmar inte för att han har släppt en ny singel, jag har inte köpt någon biljett till hans konsert och jag lyssnar faktiskt inte alls på hans musik. Men jag tycker lite synd om killen. Typ halva världen skulle döda för att se honom, andra halvan anser sig vilja döda honom för att han är så bögig? Liksom va fan? Jag slår vad om att ifall de här coolingarna som hatar Justin Bieber över allt annat skulle bli helt stumma om de fick träffa honom i verkligheten. För han är stor Justin, om man bara går in på google- bilder och skriver ett J så är det hans namn som kommer upp på de två översta alternativen samma sak på Youtube. Han är ju väldigt schysst mot fansen läser man också, han bröt foten eller något på scenen men fortsatte ändå att sjunga klart låten, han skänker pengar till välgörenhet osv.. Visst han kanske bara gör det för bra media, men vad spelar det för roll det är ju så grymt av honom att göra det i vilket fall.Jag vet inte riktigt varför jag skriver det här inlägget, men det är väl mest för att jag tycker inte man ska döma folk utan att känna dem på riktigt och liksom hallå vad har man för liv egentligen om man lägger ner en massa tid bara för att trakassera och mordhota människor de inte ens känner. Det handlar ju inte bara om Justin, utan det händer ju sånt här varje dag hela tiden för massvis med människor, även de som inte är så kända som han. Det är ju fan folk som tar självmord på grund av de här sjuka grejerna man säger eller skriver till varandra. Fatta vad internet har gjort för människan eller? Förr skickade man flaskpost och brevduva med en skattkarta och massa sånt coolt, nu sitter vi i soffan som en annan potatis och mordhotar folk.. Så det kan gå. Nu känner jag att jag bara babblar på här men nu har jag väl sagt min åsikt i alla fall och jag vet att jag inte kommer förändra världen eller något för att ha gjort detta inlägg men jag hoppas verkligen att haters coolar ner sig lite. Börjar bli lite väl överdrivet nu... 
peace
Bild: tumblr

Beachvolleyball!

Idag har vart en hellyckad dag!
Börjar med att skrika sönder halsen hos Tove och hennes nya Singstar. Sedan hade vi "det bästa giget hittills" enligt Gusten på Mössebergsgården. Asakul! Efter bjöds det på glass och vi körde vågen med benen på något finurligt vis. Nu kom jag precis hem efter en seger i beachvolleyboll, Killarna mot tjejerna-och Gusten, vi ägde ut dem totalt! Kom på att någon *host* glömde sin textpärm på scenen... Aja jag kan nog texterna utantill (förhoppnigsvis). 
Skrattade ett antal minuter när jag såg denna bild. ↑
Fotade glassen vi fick↑

fucking fu

Varför liksom blir inget som jag vill? Nu ska ni få se ett riktigt fult ord som beskriver mina känslor just för tillfället: bajs. 
What I've Done?!
 

 
Asså jag bara kände mig lite poetisk så var tvungen att dela med mig. Men ibland är det ju läskigt hur en bild kan beskriva ens liv. Shit nu verkar det ju nästan som att jag sitter här och tänker på självmord men så är det inte, promise. Bara lite vanlig tonårsskit. Om det är någon där ute som har en tidsmaskin så feel free att ta kontakt med mig! 
 
bilder: tumbr förutom den med Neil Gaiman har ingen aning om vart den kommer ifrån (men har en känsla av att Neil har skrivit den). 

Every. Single. Time!

Innan Erika får en plastmugg:
Efter Erika använt plastmugg:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu