Älskade lördagskväll

och älskade Ben & Jerrys


Here comes the sun

You'll wish!
jag saknar sommaren så #¤%&/=* mycket nu!
Jag vill kunna sitta ute och plugga, spela brännboll, ha utekvällar med vänner och bara ha det allmänt bäst.

Sitter och plågar mig igenom massa bilder från kryssningen jag var på förra sommaren, shit va man längtar tillbaka.

Nu får jag ta på mig en 7 lager kläder och ta en runda.





Hej hopp, gummisnopp!


I'm so fucking ready to turn the tide!

så briljant allt skulle vara om man bara kunde spola tillbaka och skriva om sina repliker! Jag har haft ganska många sådana där *change my life* chanser. Men jag har vart så f*cking feg! Hatar det!

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/P8MxapXJKdo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Låt från sevärd film: jag saknar dej!



(bara för att jag har så kul när jag pluggar juridik)


hi, high, haj

Spend life with who makes you happy, not who you have to impress.

Worrying is so dumb. It's like carrying a umbrella waiting for it to rain.

Live your life. Take chances and be crazy. Don't wait cause right now is the oldest you've ever been & the youngest you'll ever be ever again.


Bad day?
Put your hand over your chest.
Feel that beat? That's called purpose. You're here fore a reason. Do not leave without one.

I found my place

And I'm back on track! Kom hem igårkväll från en helt uuunderbar vecka på Teneriffa, ville verkligen inte åka därifrån!
Har haft det hur bra som helst, och veckan har varit helt perfekt förutom en kväll med spring fram och tillbaka på Playa de las Americas shoppinggator, och en morgon med taxiresa till polisstationen. Annars har det varit kanon, och jag är helt förälskad i det stället!!

Har sååå många bilder jag vill visa, men blogg.se låter mig inte göra det, så jag får välja ut några istället:

 


AMERICAN PIE

Ni vet den där känslan då allt är sådär freaking awesome! Så man inte vet vart man ska ta vägen. Tänk er den känslan--- raka motsatsen till den hade jag förut.

Fast nä. Jag var i Skövde och kolla bio med Sannorna och Kajsa. Efter ville Kajsa till Donken så visst varför inte? Tåget hem gick 20.57. Då räcker det ju att vi går vid 20.50 tänkte vi. Så fel man kan ha ibland. Vi kom in där på stationen och klockan visade på 20.56.36. Jag började kuta och blir tätt jagad av Sanna och Sanna, vart Kajsa är har jag ingen aning om. Självklart så har rulltrapporna stängts av just idag. Vi typ hoppar ner för trappan och springer ut som 3 galningar. Precis då kör tåget, vi fortsätter att springa och kan absolut inte sluta garva. Efter ungefär 30 sekunder kommer Kajsa helt lungt spankulerande från den stillastående rulltrappan. Hon trodde att vi tävlade om vem som kom först.



Helt vanlig Söndag alltså.

Glad Påsk osv

Happ här sitter jag och käkar äpple...
I torsdags var det några tjejer hemma hos mig och grillade. Helskön kväll. Min kamera blev tagen hela tiden så hittade en hel del galna kort dagen efter. Det var också någon som tyckte om drickan, så mycket så denna någon fastnade i flaskan med tungan. Med denna någon vill jag helst hålla anonym men den börjar på E och slutar på rika (host).
Dagen efter så snöade det, lite sådär lagom i april och på min brors födelsedag.
Igår var jag hemma hos Sanna och vad vi gjorde där kommer jag knappt ihåg men det var också en lyckad kväll. Idag kanske det bär av till Skövde för att se den nya american pie filmen.
Ikväll kommer Elin hem!

Alla ostbågar tog på något sätt slut väldigt fort.





Ellinor, Sanna, Ida och Denise

Madde och Denise

Dagen efter.


Yeah!

Haft en gryym helg!

Lördag: Oden cup hela långa dagen, tyvärr ingen placering men who cares? För på kvällen var det Quattro-VM! Det var askul. Slutade på delad tionde plats. 10 bäst i världen liksom, stentufft ju. Söndag spelade jag dubbel med Ebba och slutade på tredje plats. Vi mötte ett lag som var lite weird. Jag mötte den ena tjejen och Ebba dömde. Men den andra tjejen i motståndarlaget satt inne i hagen och var lite sådär lagom ivägen. Så tillslut bad jag henne att flytta på sig och då ställde hon sig utanför och började sjunga istället, alltså seriöst- hon ställde sig o sjöng! Jag bah: Woot? Men vi vann såklart över dem. Mohahha! Hrm hrm okej jag har ingen aning om vad jag skriver, sorry sorry. Igår (eller om det blir idag) lade jag mig vid 03.00 hemma hos Julia efter en lång Glee-kväll/natt. Idag fick jag en såndär grym kick man kan få ibland och cyklade 1 mil, 100 situps, 50 armhävningar, massa tyngder och avslutade det hela med en springtur. Lite nöjd nu.

Kramisar

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu