Last Saturday Night!

Igår var det lördag. Tror jag, asså det är ju skitsvårt att ha koll på sånt såhär på lovet! Men ja skit samma. Igår hände det grejor, när vi var ett par tjejor, hemma hos den rara Sara (gosh vilken poet). Jag hade själv inte kameran i handen så ofta men kort blev det ändå, tro mig. Här är typ 7 procent av alla som jag har sorterat igenom.


jo men så att här sitter jag och käkar äpple

fast jag kan inte direkt påpeka att jag är särskilt bra på det, åt nästan upp den där klisterlappen som sitter på. Men men. Idag har jag haft sjukt ont i halsen efter allt skrikandes igår men jag lever! På jobbet var vi på ett ålderdomshem och sjöng för några supersöta små gamlingar som visslade med i låtarna. Väl hemma ringer jag mormor som tycker att jag ska cykla till mamma för att vattna blommorna lite lagom såhär på kvällskvisten, alltså 2x 1 mil blev det totalt. Jag är Wonderwoman! Eller kanske Catwoman, mötte typ 3 katter på vägen i alla uppförsbackar. Mobilen ligger fortfarande i koma och jag tycker det är sååååå tråkigt att vara ute utan någon musik. Det slutade med att jag packade ner hela datan i ryggsäcken och högsta volym på. Like a boss. Jag tror jag var lite lagom underhållande för kossorna också. En 16 årig tjej kommer i 23 km/ h cyklandes mitt på vägen och rullade tummarna med Flo Rida: Good Feeling dunkandes runt mig.
(Bara för att jag kan liksom).
 
Imorgon kör vi på stort i kören och står på stora scenen i stan!

Let's get crazzzy!

Så sjukt galet underbart bra dag det här varit! Vid 11.00 åkte jag med sommarjobbet (sommarkören) till inget mindre än Liseberg! Så grymt bäst var hela resan! Flash mob på Burger King, kramat kaniner, flash mob på Nordstan, glass i stora lass, spelat bort typ 100 spänn, kramat Erik Hassle, allsång på tåget, men det jag är mest stolt över är att jag åkte Balder! Det är helt sjukt! Var ju bara tvungen att köpa kortet de tar på en, ser ut som en gris med lejonman men who cares? Eftersom jag inte haft någon mobil har jag inga bilder, men jag har fått leka modell hela dagen så ska försöka flörta till mig några imorgon. Eller idag blir det väl, klockan är 00.38 och vi kom hem vid 00.00. Shit vad jag är snabb! 
Jorden gungar och jag låter som en rockstjäna när jag pratar men det här är en dag "jag sent kommer glömma"
Godnatt på er alla!

Oh No..

Jag måste vara för sorglig alltså. Min mobil har blivit så frustrerad så den gav sig på ett självmordsförsök genom att dränka sig(nej inte i toalettstolen). Den tog ett dyk rakt ner i handfatet. Ligger nu i koma inne på akuten bredvid micron här hemma under vård av hårtorken. 
 
Det är inte bara jag som har lite tekniska problem utan Elin har lite också. Hon har försökt skriva flera miiilijontals (i alla fall minst 3) inlägg här på blogg.se men det går inte så bra. Men vi hoppas att det snart löser sig och att hon snart är back on track!

Håll käften lite nu

Så löd farmors varma ord till sin älskade man. Gadd vad jag tjötar om mina farföräldrar, men de är så kärleksfulla så jag kan ju inte låta bli.
Haha midsommarnattsdrömmen vet jag inte riktigt hur jag ska tolka. Det var ett bröllop inblandat men det var inte mitt utan en 14årings...
Aja nu ska jag ut och ta en springtur i det härliga regnet! 
Jo men så att blåbär är ju runda..

7 sorters blommor

 Jag är nog den enivsaste personen jag känner. Liksom om jag väl har bestämt mig för något så ordnar jag så att det blir så. Nu ligger det här 7 olika "blommor" brevid mig. Vackrare blommor har jag nog aldrig sett förr. Men shit pommes vad jag ska drömma nu!
 
 
 Farmors blommor:
 
 Mina blommor: 
 
 
 
hehe jaa godnatt säger jag såhär på kvällskvisten vid 02.48

Min failade midsommar

Den har ni inte hört förr idag va?
Jo men dagen har ju varit underbar med massivs av jordgubbar och dans runt midsommarstång. Fast nej, haha min midsommar blev ganska fail..  Jag vaknade nog "på fel sida", alltså skulle gärna vilja veta varför man säger så? Det är ju inte direkt så att man vaknar på fel sida av sängen, som om man typ vaknar under den eller något? Men ja skit samma. Sedan satt jag i typ 3 timmar och bara skrev. Alltså om livet eller något. Var ganska skönt att bli av med lite tankar. Så det rekomenderar jag till alla som bär på för mycket och inte vill prata direkt med någon annan. 
Men sedan blev jag hungrig så då stack jag och pappa till ica och införskaffade 2 liter jordgubbar och sedan vidare till farmor och farfar. Där blev det ju näst intill fyllefest när pappa åkt hem igen. Farfar körde diskmaskinen med plasten kvar på medlet, vi ställde gamla äggkartonger på golvet, jag lärde farfar hur han skulle radera alla sms från den dära enda smskontakten som bara ville att han skulle betala massa telefonräkningar, jag cyklade i spöregn för att skaffa smör till en smet, målade påskägg och farfar blev förfärad varför vattenkranen spolade för fullt när han hade satt på den och mycket mer. Gosh vet inte om någon fattar vad jag just skrev men mina farföräldrar är random och sånt hissar vi!
Jo men så att det var ju lite kul för min del då. Ska försöka vakna i sängen imorgon.
fasen! Vågar man gå ut nu vid 00.11 och skaffa blommor att lägga under kudden?

I just want to eat your feet

Denna natten var den mest bästa i hela mitt liv.
Alla mina högsta önskningar gick i uppfyllelse och allt var perfekt mitt liv och mitt jag var perfekt. Pusslet var komplett.
Alltså precis allt var bättre än bäst!
Det var liksom helt
OTROLIGT-HYPER-MEGA-TOPPEN-KANON-ENASTÅENDE-FABULÖST-BRILJANT-SUVERÄNT-FORMIDABELT-STRÅLANDE-UNDERBART FUCKING SAGOLIKT!
 
 

sen vaknade jag.
 

Titta vad Erika kan!

 
haha ja jag var bara tvungen att testa, men det blev väl ganksa bra för att vara nybörjare? Blev mitt nya skrivordsunderlägg i alla fall. Nu ska jag ut och sola i det underbara vädret! Ha det!

I Say JUMP

Idag har jag jobbat hårt med sommarkören för spelningen imorgon!
På vägen hem funderade jag på vad jag skulle göra av resten av dagen, jo det fick jag snart reda på. Sanna smsade och snart var jag, hon och Ellinor ute på stora äventyr i staden.
Vi sjöng allsång på någon gammal lekplats, kollade på småknuttar som spelade fotboll, frös, träffade en gammal lärare från lågstadiet, snackade myyycket, skrattade och sedan kom den där frågan vart man skulle ta vägen. Det slutade med att vi tog fram hårdhandskarna(bokstavligt) och satte upp studsmattan (alldeles själva!) här i trädgården hemma hos mig! Tog ju bara en sådär 3 timmar, nej jag vet inte men vi kom på bästa taktiken när vi var i stort sett klara. Men så stolta vi var efter! 
 
Asså jag vet, det ser asakonstigt ut med olika stora bilder men jag skaaa bättra mig! Vet bara inte riktigt hur..? Men det löser dig säkert på något fenomenalt vis! 
Ha det prima!

Mamma=Mästerfotografen

Eller ja vi kan ju låtsas... Jo men sure thing mamma tog många fina kort. Här är några av dem. Jag kommer allt sakna 9B(äst)

                                            Bild 1: Our last summer med Tove och Ida
         Bild 2: class of 12
                                       Bild 3: Ja bilden säger väl allt? Filmjölk
                                                  Bild 4: De 3 bästa lärarna under de här 3 åren.

Dansa! Pausa!

I förrgår ploppade det upp en påminnelse på min mobil: End of Kyrkerör. Sorgligt värre, bilder kommer så fort min kamera laddat upp sig lite. 
Kvällen var bara för unerbart grym! Största avslutningsfesten i Sverige: Sista natten med gänget på skara sommarland.
Jag hade typ såååååååååå kul! Jag dansade, åkte karuseller, åt glass, dansade, spelade bort massvis med pengar (hela 50 spänn!), dansade, flummade sönder totalt, blev uppskrämd om mördande clowner, halvdog efter en otroligt snurrig åktur, dansade, vann en tävling och hade så grymt kul! Sade jag att jag dansade?  
I bussen till och från Skara hade vi allsång med några Gudhem'are så att hela bussen gungade. 

Ska berätta en hemlig hemlighet........... blev lite småkär den kvällen! tihihihiih. 
Tyvärr har jag inga bilder från kvällen men massvis med filmer från när jag åker karuseller och skriker öronen av mig.

Haha jaa, denna bild hittade jag på bästa Denise blogg: http://secondsoflife.blogg.se/
Lite får man väl bjuda på sig själv och se ut att vara något psykisk stört ufo som sitter mitt på gatan utanför Kyrkerör.


Speechday



Kommer sakna er så otroligt jäkla mycket, ni är bäst♥♥

Love is friendship set on fire

Tog mig en cykeltur på en mil bara sådär. (Så att alla undrande nu kunde få veta detta faktum). Nu sitter jag på altanen och får underhållning av mina 2 söta katter Totte och Hasse, eller ja det är väl mest Totte som underhåller med sina konstiga vägar runt staketet, ställningar för att klia sig och gömställen bakom blommor. Hasse ligger mest och chillar- bara för att han är en sån cooling.
Nästan lika mycket stekare som Hasse.

The only time you run out of chances is when you stop taking them

Kan inte få in det in det i skallen men det är faktiskt bara två (2!) dagar kvar tills jag springer ut genom de bruna fula dörrarna på min skola! De dörrarna har jag liksom inte tänkt på tidigare men nu så kanske det är sista chansen för mig att se eller röra dem! Men gud vad är det med mig? Sitter här och typ ger en kärleksförklaring till dörrar?! 
Aja jag kommer sakna tonvis med människor också (you don't say?) men jag vägrar tappa kontakten med en enda av dem. Sedan ska det faktiskt bli riktigt gött att bli av med lite idioter också som bor här i stan. 
I augusti återvänder jag inte till kyrkerör, nej då drar jag till SKARA! Whop whop!

HEJ SVEJ LEVERPASTEJ!

Kick Ass(We Are Young)

Love la song!

Fast för tillfället känner jag mig inte så ung.. men kickat some asses har jag minsann gjort som tusan! Skolans klassiker har vart igång igen och denna dag blev det cykel 42 km, klarade utmaningen på 2h. Sådär lagom död nu.
Godnatt!

Studenten!

Nu har min bror tagit den efterlängtade studenten! Det hela hände i och för sig i fredags men bilderna kommer nu, liksom bättre sent än aldrig. Så stiliga alla var sen! Se och njut typ.. fast nej nu låter jag ju som värsta pedofilen! och det är jag ju inte, eller...? asså håll bara klaffen Erika.
Bilder från balen kommer förhoppningsvis imorgon

Massa prat

Nu tänkte jag att jag inte skulle börja detta inlägg som jag brukar börja, typ "Hej!" eller nåt, utan något annorlunda, men tror ni jag kommer på något vitsigt? Näe.

Iallafall så var det student i fredags, hängde med Erika och Mynta för att kolla på Erikas bror Elias. Tänkte att nu ska jag inte ta några kort, utan filma massa istället, för det tycker jag är roligare att kolla på. Så det gjorde jag, filmade verkligen hur många filmer som helst, och sen när jag kommer hem och ska kolla på alla, så finns det TVÅ kvar! Det var ett sånt där "fml-moment" som man kan få ibland.

Senare åkte vi till Tidaholm för att fira Oscar som tog studenten där, trävligt trävligt.

Annars har det inte hänt sådär överdrivet mycket, har sovit onormalt många timmar i helgen, faktiskt. Sov typ 13 timmar förra natten. Väldigt intressant, och ni bryr er säkert asmycket och ba "OMFG, you're kidding me?! 13 timmar??" ah, jag bara vet det.

Och när jag ändå håller på och berättar intressanta saker, så kan jag säga att jag åt 5 äpplen på typ en halvtimme igår.


rätt grymma jao!

http://www.youtube.com/watch?v=9OawiTae0bA&feature=fvwrel
Imorgon är det studenten!

jaha ja..

En trappa på gräsmattan. Där ser man ju också vad bilflaket tycker om denna punkt.

Tisdag kl: 01.23

Helt vanlig kväll. Middag och sen göra sig i ordning för sängen. Trodde jag ja. 
När jag står där med vatten i hela ansiktet runt 22.00 kommer lillasyster Signe och frågar om jag ville hänga med till ett stos förlossning( vet inte vad jag ska kalla det, men ett föl skulle födas). Tjaa visst, varför inte liksom? Så jag kastar på mig dojjorna utan strumpor och en på tok för stor tröja i typ storlek XXXXL. Väl inne i bilen får jag reda på vart vi är påväg. På gården bor en snygging till 95a och där sitter jag; halv(o)sminkad och halvsovand. 
Juste ja, kan ju va bra att veta att min styvpappa är veterinär. Hahah annars kanske det skulle verka lite weird.
Morgan (veterinär/styvpappa) kör som en galning med 110-120 på en 80 väg. Signe sitter i bak och klagar på körandet och jag sitter och tänker på att i Indien föds det ett barn varannan sekund. 
I stallet fanns det 3 föl 2 av dem var ponnys och den sista var typ unik för var det enda fölet från den pappan. 
Sto:t som skulle ha föl hade mycket problem. Fölet kom baklänges eller något vilket inte är bra. 
Allt slutade sorgligt. De var tvungna att avliva modern för att rädda fölet genom kejsarsnitt. 
Fölet var lite missbildat, det hade typ läget ihoprullad på något vis i livmodern så det var alldeles snett. Fölet levde ungefär en timme. 

Ingen kul kväll.

Här kommer alla känslorna på en och samma gång

SÅ JÄKLA SKÖN KÄNSLA ATT ALLA PROV, UPPSATSER, INLÄMNINGAR - ALLT ÄR FÄRDIGT!

Det är typ så jag har tänkt sen jag gick ut ur klassrummet efter NO-provet, allra sista provet på högstadiet, idag. Sån härlig känsla att bara slippa tänka på skolan i ungefär 12 veckor framåt, it's unreal.

Tills jag började kolla igenom bilderna på klassen från klassresan, spexfotot och mer. Det var då jag verkligen kom att tänka på att efter sommaren kommer jag tillbaka till skolan, men varken samma skola eller samma klass. Jag har bara tänkt på hur skönt det ska bli att sluta högstadiet och börja om från början, och träffa nya människor. Har inte tänkt så mycket på hur jäkla mycket jag kommer sakna min underbara klass, och kyrkerör också - faktiskt.

Ni är SÅ BRA








Bilderna kommer från Emmas blogg HÄR

10 dagar kvar!

Tjabba!
Nu är det bara 10 dagar kvar till skolavslutningen, 3 till studenten och 5 till studentbalen, helgalet!
I torsdags var det spex, jag var ju Hulken! Sjukt kul var hela dagen och kändes så sorgligt normalt dagen efter.
såhär snygga var jag och Mynta: (jag  hade problem med att titta henne i ögonen hela dagen...)


var ju ett tag sedan jag bloggade och jag har säkert hur mycket som helst att berätta bara att jag inte kommer på vad.. 
Imorgon är det Sveriges nationaldag! Grattis till oss! Då ska jag stå i köket och baka massa pajer till brorsans studentfirande! 
I förrgår cyklade jag för fulla muggar i totalt motvind, uppförsbacke och småregn i 10 km (bara för att det låter mer än 1 mil). Ända in till stan! Det hade visst varit konfirmationsfirande på min gata för en kompis. Där kommer jag typ genomsvett, osminkad och allmänt osocial så kommer hon utspringade, som värsta modellen i fixat hår och vit klänning och vill ha en kram. Man själv står där lite halvt efterbliven: eehh aa visst håll för andan och blounda är du snäll!

Kramisar på er alla!

Special day

Så underbar helg!
I fredags åkte jag på klassresa med världens bästa klass, massa flumm och tokigheter som alltid, så bra är ni! Var dock tvungen att åka hem tidigt på lördag morgon, för att senare åka på bröllop.

Bröllopet var så himla fint, och jag började nästan gråta så fort Lina och Alice, som var brudnäbbar, kom in i kyrkan med sina små prinsessklänningar. Efteråt var det bröllopsfest med allt från fina tal till lekar/tävlingar för brudparet och senare dans. Slocknade direkt när jag kom hem!


Brudparet Linda och Rikard, supervackra

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu