Morrn, morrn

Från min sida kommer det att vara blogguppehåll denna vecka. Jag har chansen att höja mig til MVG i no(!) om jag får bra på sista provet. Så jag kommer hålla mig borta från datan men jag kommer ha massvis med najsiga bilder på fredag. För det är nämligen spexfoto i skolan nu på tisdag, så kika in igen på fredag så ska nog allt bli bra.

Ha det!

Happy mother's day

Idag har jag pluggat massa, solat massa, bränt mig massa och ätit massa tårta - helt vanlig söndag!

Ska också säga att det nog inte blir mycket uppdatering från mig denna veckan, för jag har hur mycket som helst i skolan, 2 redovisningar, 2 prov och en teknikuppsatsinlämning (långt ord det där), också spexfoto på det! Orkar inte.. Men det är typ det sista innan sommarlovet nu, så jag ska fokusera extra mycket på det nu och hoppas det blir prima ballerina!


Passar på att önska grattis till alla mammor på mors dag idag också!

Grattis mammsen, du är bäst!♥


Frukost à la Erika

Idag är det söndagen den 27 maj och det är även Mors dag!
Det enda jag har gjort idag är väl att leka Einstein, mattetal över hela köksbordet här hemma. Men jag blev faktiskt lite halvt kidnappad förut och fick hänga med upp till sommarhemmet och äta lunch med mamsen som tur var. Annars kanske jag hade blivit på tok för smart.
Jag satt och diskuterade med Mynta i skolan att kameror har det ju för jäkla bra. Det kan bara börja blinkaminnet fullt så låter man de vara ifred. Skulle vara rätt gött ändå att bara behöva säga det och sedan ta cykeln hem på sturt.
Nej nu måste jag tillbaka till matteboken.
Ha det!
Dear Math.
I am sick and tired of finding your "X" and I don't know "Y" she left.
Just accept the fact that she is gone.
Move on Dude!



GO LOREEN

Guten abend! Sitter just nu på altanen och myser med värmare, ljus, rabarberpaj, chips och Eurovision, med la familia och en kompis till Limpan. Mysigt värre!

Upptäckte nu att pappa somnat här bredvid mig också...

Iallafall, GO SWEDEN säger vi dårå!


goa axlar osv..

fast ne. Axlarna svider som 17, armarna svider som 17 och ansiktet svider som 17. Vet inte om jag ska våga visa mig i skolan på Måndag. 
Här får ni en bild på mina *sunkissed* biceps. 

Okey let's make it official

I do suck in studying.

Vaknade idag från den sjukaste drömmen på länge. Min mor var Sveriges nya kung som skulle köra limousin och det var hon tvungen på att öva till flera gånger upp och ner för berget medan allmänheten tittade på. Sedan hade hon skrämt iväg vår katt nerför en klippa...
Sedan kastade jag i mig lite frukost (fast egentligen åt jag med sked, har väl inte tid och sitta där och försöka pricka munnen med flingor?) och cyklade iväg till stan med Elin för att shoppa loss på morsdagpresent och saker till spexfotot.

Klassbollen var det också, på dotorp. Dit cyklade vi (man måste ju vara lite social liksom) och väl hemma har  jag brinnande axlar och ser lite halvt ut som en polkagris.
*High-five broes!*

ja, jag saknar min systemkamera

Idag har jag sprungit runt som en annan galning eftersom det var orientering med skolan. Det gick väl hyfsat och avslutade dagen på berget med att bli i knuffad i panka- freezing!

Satt nyss ute på trappan i bikini och skaffade lite fler fräknar tittandes på Vänner (skrällen) och drack smoothie. Jag är nog en smoothoholic! Dricker varje dag nu för tiden! Kanske borde gå med i någon AA-grupp fast AS istället då. Tankarna far iväg lite här, tänk när man ska presentera sig för gruppen typ: Hi, I'm Erika and I'm an as.. 
Okej min humor lite där, det stavas ju ens inte as men man gör säkert ett :S så det blir ju nästan ass. Shit va jag tjötar på!
Allt jag skulle säga var I LOVE SUMMERTIME!
Bara jag som är en sådan person som tycker det är jättekul när man kan se kameramannen som plåtar i
solglasögonen?

MOVIETIME

HEEEY!

Nu kommer filmen som jag och Mynta gjorde på minilovet! Ensamma hemma, vad gör man?
Kul hade vi och helrandom blev det. 
Jag fick med en liten dancedare där också bakom Mynta.
Nästa gång kanske det blir en cinnamon challenge
Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=Ni9DVegWOig&feature=youtu.be
Om ni gillar det ni såg får ni gärna sprida, om ni inte gillar så behöver ingen veta det faktum.

sommarkänslor

Sommar!

Nu börjar jag riktigt känna av solen, satt ute på trappan och bara njöt förut. Kände att jag behövde bättra på bonnabrännan lite.
Inte många dagar kvar till skolavslutningen heller! Börjar bli något nervös..
Slovenien 2011

"Som glass med varma hallon"

Det var såhääääär gott, och nyttigt tydligen. Enligt mamma. Vet inte riktigt om jag ska tro på det, eller om det är för att hon tycker det är så tråkigt att jag och Linus har slutat med allt onyttigt, men jo, ikväll får det vara nyttigt!


Le FU

"I don't hate you. I just hope your next period happens in a shark tank."
"I don't hate you but if you were on fire and I had water, I'd drink it."

"Don't judge me cause I'm quiet. No one plans a murder out loud."
"I hate hearing something that absolutely kills you inside and you have to act like you don't care."

Hälsningar från Stockholm!

Hola! Idag och igår har vi gått, gått, gått, gått lite till, ätit och shoppat. Är hur fint väder som helst, skräll på Stockholm där. Nejmen, det är härligt!
Ligger helt död i soffan med onda fötter, så nu blir det lite Solsidan-avsnitt!


Hockey à la Erika

Hallon, Glass och Choklad kan det bli ett bättre VM?

KOM IGEN NU SVERIGE!!

break, broke, broken

Jag har verkligen gått och blivit helpank, får snart ta fram hammaren och döda spargrisen men eftersom jag är vegetarian så föredrar jag nyckel.

Plus att nu börjar min kära högteknikologiska telefon passa på att lagga ut totalt. Sms kommer inte fram i tid, den är allmänt seg (kan bero på de 369 låtarna och 1568 bilderna) och när jag ska ladda den så måste jag linda laddaresladden runt hela mobilen så den kommer i rätt läge så kanske den laddar några procent.
May her/him rest in peace.


Mobilblogg från da car

Nu är det min tur att spendera några dagar i huvudstaden, och hälsa på min saknade storebror!

Har heeela baksätet för mig själv, like a boss.
Next destination: Stockholm!


Så snurra min jord igen

Gaah, slänger snart ut datorn genom fönstret! Hade tänkt att kolla på lite missade tv-program på Kanal5 play och TV3 play, men det bara hänger sig och laggar och allt sånt dära.. Till slut gav jag upp och tänkte att jag kunde lyssna på musik istället (what to do liksom?) men det är preciiis samma sak där, lyssnar i 5 sekunder, laddar i 70 år and so on. Me don't like!


Ungefär såhär ser jag nog ut just nu:


Men såhär känner jag mig egentligen:



Får väl försöka komma på något annat att göra, vad gjorde man när datorn inte fanns? Minns inte riktigt..

hejsan hoppsan i galoschen!

Här kommer ett inlägg från en trött Erika.

Idag befann jag mej på stationen 08.30(!) för att åka till storstaden Göteborg,  med några vänner.
Finns väl inte så mycket mer att säga än att
1: jag är pank
2: jag har nu inga abs på handen längre utan de har blivit utbytta mot en mörk fläck(vi var på Åhléns, jag testade en b.u.s och Denise sade att jag skulle ta en rejäl klick så att man skulle se någon skillnad, well jag får börja gå med vantar 24/7 nu.
3: vi var ute på trottoaren och såg lite lagom vilse ut och då kommer en pensioner(jävel) med gasen i botten på rolatorn och gormar: UR VÄGEN! med sådan där göteborgare dialekt.
+PLUS+ att jag har fixat avslutningsklänning! "yey"
*******************************************************************
Tåget hem gick 18.02 så hela resan och vistelsen i Göteborg blev mellan 08.50-19.09. Tja det blir väl ungefär 10 timmar av ren penga-spendering. Vi var klara 3 timmar innan tåget hem gick och då är det allt bra med "espresso house" och en kortlek.
En glad Filippa i bakgrunden.

Lördag (eller nej, onsdag är det ju..)

Nu har vi pluggat färdigt om genetiska fingeravtryck! Det blev bara jag och Tove, för dom andra kunde inte, men vi hade så trevligt så! Haha känns som att våran redovisning inte kommer bli jätteseriös dock.. Vi hittade lite roligare artiklar att kolla, som otrogna fåglar (dom är faktiskt mer lika oss där än man kan tro, lika idiotiska alltså), haha shit..

Och denna bilden förföljde oss på varenda sida vi var inne på, den var precis överallt, flabb!



Morning

Åh, vad jag älskar lov! Ska bara slappa idag, tills i eftermiddag då det blir lite plugg och arbete med NO-redovisning med Tove, Becka och Frida.

Ha en kanondag (även ni som nu sitter i skolan med huvudena ner i skolbänken), hähä för det ska jag ha!

Right now:


Gaah!

Jag har 3-pack på handen!
Jag sitter här i sängen på mitt oskyldiga vis och skriver med min hand under benet (?!) och plötsligt får jag syn på att jag har fått 3-pack!
MY GADD typ.
Om det är kvar imorgon så ska ni gå se på mina abs eller det är ju för pack på magen, då kanske det blir fabs eller något istället då.
Men ja God natt

Nu kööör vi!

Ligger helt död i soffan efter att ha varit uppe på berget och sprungit, och sedan kört lite styrketräning här hemma. Känns så otroligt skönt nu efteråt, och jag är så jäkla taggad att börja träna nu alltså!

 


If I Had A Dollar

For every smart thing you've said,
I'd be poor


Veckans kommentar *på No-lektionen*
"Vaddå, blir de hönor efter de vart kycklingar?"


DUUH!

De kan bli tuppar också...
Var bara ett sånt där What The Fudge?-momento där.

Mr. Lookalike?

Kom precis på en grej jag glömde säga förut som hände i Stockholm.
Jag och mamma var ute och strosade i en av huvudstadens fina parker. Plötsligt får vi syn på en scen som påminner läskigt mycket om "Rat Race" (en helgo' film!). Det står en medelåldersman på trottoaren i en sådan där arbetarjacka som det lyser gult om och så hade han en sådan där grön toppluva. Han stod där framåtböjd och sov, SOV! Eller det var det vi trodde iallafall. Han höll en  Mc Donalds-glass i handen men den höll på att sippra ut totalt. Antingen var mannen hög eller sjuk. Vi och några andra främlingar stod ett tag där och undrade ifall vi skulle tillkalla ambulans eller dylikt men plötsligt ryckte han till och ställde sig rak i ryggen och började i slow-motion ta fram papper och torkade sig runt munnen. Vi började sakta gå därifrån men höll "ett vakande öga" över honom men plötsligt fick han fnatt och skuttade upp på en stenmur och käka resten av glassen och checka mobilen. Så jag tror han klarade sig ganska bra.
Hehe där kom dagens story.

Tjenare kexet står du här och smular?

Nej jag håller faktiskt på och våfflar håret! Eller ja, jag våfflade* kan ju inte fixa håret samtidigt som jag skriver på bloggen. Sådana skills har jag tyvärr inte.
Jag försökte mig på mina skills där ett tag att ta kort samtidigt som jag hade locktången i högsta hugg, så bilden blev lite halvknasig.
Jag är på tok för dålig på att sova! Vilket I-landsproblem! Nej men seriöst jag sov jättelänge idag igen och på vanliga skoldagar sover jag typ inget. Då vet ni det alla ni undrande ute i universum.
Nu ska jag borsta tänderna och mysa till det med ett avsnitt Vänner i sängen.
Godnatt!
Kom precis på igen att det bara är 2 skoldagar nästa vecka! TVÅ!

Bitch please

denna vecka har varit galen, denna helgen har varit galen, denna dag har varit helt galen. Är jag galen?!

I torsdag åkte jag till huvudstaden alldeles själv, som tur var stod mamma väntandes på stationen. Där har jag shoppat loss och haft det helt awesome. Kom hem igårkväll och drog direkt ut på nya äventyr. Idag vaknade jag av att alarmklockan på mobilen ringde, fast det var visst inte alarmet utan en livs levande människa. Jag tittade på klockan som visade 14.19 hehe ja, jag tog väl lite sovmorgon då... fick snabbt upp och duscha och äta frukost. Sedan bar det av till skövde med de bästa och titta på biofilmen: The Avengers. Hulken, Iron man, Captain America and Thor. Thor, guden från asgård. Vilken gud sen! Mynta länka en bild förut, hehe jag ska nu inte skryta med mitt skrivbordsunderlägg... Efter bion gick vi till parken och flumma runt lite lagom, kastade milkshake på träd och själv blev jag kittelattackerad (stavning?!). Dagen har vart hel-lyckad och nu tror jag att jag är trött eller det verkar så på min stavning iallafall, skulle skriva google resultatet blev goolihe. 
Nu får ni också ha överseende med mitt inlägg för jag har ingen aning om vad jag babblat på om. 
Nu ska jag dreggla lite mer på Thor 
Godnatt på er alla <3


Nästan lika biff är jag väl allt?

Tonight, we are young

Dåligt med uppdatering från mig, sorry bro's! Ska bikta mig eller något.
Har iallafall varit så sjukt stressad det sista, känns som jag har haft så himla mycket att göra precis hela tiden och har knappt sovit något känns det som! (kan vara för att jag gick och la mig 5:30 på morgonen i söndags, sov typ 3 timmar och har bara lagt mig senare och senare efter det på grund av plugg, och har därför inte hunnit sova ikapp det).
Hade också svenskaprov idag i litteraturhistoria, hur kul låter det ens? Det gick iallafall såhääääääär dåligt, usch.. Men nu har jag ingenting att plugga till, det är fredag imorgon och jag har fullt upp hela helgen, prima skinka!

Nu ska jag sova, första gången på länge som jag kan lägga mig utan att ha massa plugg att komma ihåg i huvudet, guten nacht!


Bild på söta Dante Vincent Karlsson (hur tufft namn?!) från hans välkomstfest förra helgen.


GOODBYE

NU DRAR JAG TILL STORSTADEN!

ciao


Shame on you Gustaf Fröding

jag har sådär megakul just nu. Sitter och "studerar" om August Strindberg och Vilhelm Mober och alla dem till provet imorgon. Fast egentligen sitter jag på fejjan och diskuterar sommarlovet och tjuvlyssnat.se med underbara Denise. Jag fattar inte hur de som är födda på 1800-talet kan ha rätt till att jag ska sitta här 200 år senare och plugga in deras konstiga liv istället för att ha ett eget! De borde skämmas!
Bara för att jag har så kul och för att jag fortfarande inte hittat laddaren till systemkameran så har jag suttit vid paint och gjort självporträtt av hur jag ser ut i skolbänken och egentligen hela tiden.
jag sitter alltid så långt ut det går på stolskanten och kan absolut inte sitta normalt rak i ryggen, jag brukar skälla ut mig själv för det och sätter mig lika fint som alla andra i klassen men det ser likadant ut 2 minuter senare..
Får typ börja träna ryggen på nått suveränt sätt: Sitt på en stol 30 min! sporten är som gjord för mig!

-.-

"Jag ska inte logga in på datan förrän jag har pluggat till svenskaprovet" I said.

Well, that went well...


Idag har jag varit på besök i Skara på ett gymnasium. Jag är lite halvkär tror jag. Nu har jag iallafall bestämt mig för att det är där jag ska gå. Tills vidare... Jag hade ju inget direkt flyt kan jag väl påstå. Vi var klara vid 12.30. Happ *vandrar iväg till busshållplatsen* nästa buss går 16.05. *yey* självklart gick Myntas buss till skövde typ direkt, så jag tänkte att jag hänger väl på där då. Men nej det gick inte, busskortet paja och chauffören var ilsken så jag fick stiga av. Mynta hade gått på mycket tidigare så hon fattade ju inget förrän det var försent. 
Så då stod jag där. Happ.. inga pengar på mobilen och inte en själ i sikte.
Men till slut fick pappa tag på mig och så fick jag tjuvåka med en snäll bussis in till centralen och byta där till en annan buss. Hem kom jag! *high five* på den! 
 
nästan lyckad dag.


!

Everybody deserves a second chance.

Så det så!

Hey there!

Idag har det inte varit en själ i vår skola. Men ändå har jag jobbat som bara den. Det är en sådan där grej vår skola gör, vi ska jobba en dag och samla in flera tusen miljoner till en skola i Kenya, jag fick ihop 150...
Imorgon blir det skola igen dock. Fast nej, jag och Mynta ska hälsa på ett gymnasium i Skara imorgon så det var ju synd för alla forever alone:are. Eller något..
Igår var jag sådär bra och tänkte slänga ihop en smootihe (varför säger man "slänga ihop" egentligen?! klart man inte står 7 meter från skålen och kastar bär och filpaket över hela köket?) och blev lite smått sugen på att fotografera mitt mästerverk. Så i med sugrör, hämta kameran, ut i gräset och solskenet. Gu' så vackert! *knäpper på kameran*: BYT BATTERI. YEEEES!  Så det här blev resultatet:


TGIF

Äntligen fredag! Denna veckan har vi bara varit i skolan 3 dagar men jag har ändå hunnit med att ha 4 prov och en teknikinlämning, så nu tar jag en välförtjänt helg! Ciao


Livsnjutare


så många känslor just nu


Nu har det vart en härlig långhelg med valborg och allt kul. Livet var sådär allmänt bra och sedan sista dagen på minilovet kommer man på det. Shit vi har en mega-uppsats på torsdag... he-he. Sitter iallafall här nu och pluggar som ett annat stud.*Öppnar fönster*. Plötsligt börjar det susa en veldans mycket, då ser jag att det är en geting som har flugit in sådär bara 2 minuter efter jag öppnat. Hur ska man ta det?
ex 1: Åh men gu' så mysigt, nu är det sommar!
ex 2: MEN SHIT SPRING FÖR HELV*TE! AAAAH!!


Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha

resten av ditt liv- Timbuktu


"Du, du ska slicka mina skor"

Guten morgen!
Första maj idag och himla fint väder, härligt!
Hade en trevlig Valborg igår med mina goa och knasiga vänner. Började med att kolla in elden, och sedan drog vi vidare på andra äventyr. Kan ju inte säga att det blev riktigt som vi tänkt oss, men vi gjorde det bästa av situationen och kvällen blev lyckad!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu